TOP ALL GROUP...

TOP ALL GROUP didegaké ing 2006. Kalebu TOP SCULPTURE LTD & TOP STONE CO.,LTD. Salah sawijining produksi Batu Alam paling gedhe ing China.

TOP ALL GROUP didegaké ing 2006. Kalebu TOP SCULPTURE LTD & TOP STONE CO.,LTD. Salah sawijining produksi Batu Alam paling gedhe ing China. Spesialisasi ing produk khusus. Granit, Marmer, Kuarsa, Lantai, Patung, Fountain, Columns, Sinks, Tombstone ... kabeh watu.

More About Kita

BATU Ndhuwur

Kita tansah netepi prinsip: & "Kualitas & Kredit Pertama, Klien Agung".

Ing taun-taun kepungkur, kita wis entuk reputasi sing apik banget ing saindenging negara, lan kita uga misuwur ing luar negeri.

TOP SCULPTURES LTD

Koleksi Pilihan

TOP STONE tansah tetep nyedhiyani layanan finest lan produk saka miturut
ketat sing dituntut dening basis klien internasional.

  • Service
    1

    Layanan

    Kita tansah netepi prinsip: "Kualitas & Kredit Pertama, Klien Tertinggi".
  • Company
    1

    Perusahaan

    Salah sawijining produksi Batu Alam paling gedhe ing China.
  • Advantage
    1

    Kaluwihan

    Tim QC sing dilatih kanthi teliti mriksa kanthi teliti saka nglereni menyang paket

Tetep dirungokake kanggo Update

News & Updates

Kawruh Dasar Pengolahan Batu lan G...

Grinding minangka cara nglereni workpiece ing gilingan kanthi roda nggiling minangka alat pemotong. Ciri-ciri metode iki yaiku: 1. Amarga kekerasan dhuwur lan tahan panas ...

Waca liyane

Guangxi arep ngrampungake konstruksi ...

Ing taun 2019, Wilayah Otonomi Guangxi Zhuang arep ngrampungake pambangunan 30 tambang ijo ing tingkat wilayah otonom (ditempelake ing dhaptar). Perusahaan pertambangan sing relevan kudu nyepetake ...

Waca liyane

granit Cina ndeleng Shandong, Shandong g ...

Granit Cina ndeleng Shandong, granit Shandong ndeleng Wulian! Industri watu minangka industri pilar Kabupaten Wulian. On Oktober 24, China granit Trading Center dibukak grandly ing industri watu ...

Waca liyane

Ningkatake transformasi lan nganyarke ...

Ningkatake transformasi lan nganyarke industri watu Shijing, kanthi investasi total luwih saka 10 milyar yuan, lan mlebu proyek Shijing yangzishan! Jaringan Batu China http://www.sto...

Waca liyane

Newsletter Tetep dirungokake kanggo Update

Ngirim
Obrolan Online WhatsApp!