TOP Sadaya Grup ...

TOP Sadaya Grup diadegkeun dina 2006. kaasup TOP patung LTD & TOP Batu CO., LTD. Salah sahiji produksi pangbadagna Batu Pengetahuan Alam di Cina.

TOP Sadaya Grup diadegkeun dina 2006. kaasup TOP patung LTD & TOP Batu CO., LTD. Salah sahiji produksi pangbadagna Batu Pengetahuan Alam di Cina. Specializes di produk custom. Granit, marmer, quartz, Flooring, arca, Fountains, Kolom, Sinks, Nusa Tenggara Barat ... sagala hal batu.

Langkung Nepangkeun

batu TOP

Simkuring salawasna taat ka Tenet kami: & "Quality & Kredit Kahiji, klien Agung".

Dina taun kaliwat, kami geus miboga reputasi pohara alus dina sakabeh nagara, sarta kami sanajan rada kawentar mancanagara.

TOP patung LTD

Bondowoso Artikel

TOP Batu salawasna persist nyadiakeun ladenan finest sarta produk tina nurutkeun
kana stringent nungtut ku basa klien internasional maranéhanana.

  • palayanan
    1

    palayanan

    Simkuring salawasna taat ka Tenet kami: "Quality & Kredit Kahiji, klien Agung".
  • pausahaan
    1

    pausahaan

    Salah sahiji produksi pangbadagna Batu Pengetahuan Alam di Cina.
  • Kauntungannana
    1

    Kauntungannana

    Muhun-dilatih tim QC mariksa taliti ti motong ka paket

Cicing katala pikeun Apdet

News & Apdet

Pangaweruh dasar Batu Processing sarta G ...

Grinding is a method of cutting workpiece on a grinder with grinding wheel as cutting tool. The characteristics of this method are as follows: 1. Because of the high hardness and heat resistance ...

Maca deui

Guangxi intends ka ngalengkepan nyusunna ...

Dina 2019, dina Wewengkon Otonom Guangxi pameget intends ka ngalengkepan pangwangunan 30 Pertambangan héjo di tingkat daerah otonom (napel list). usaha pertambangan relevan kedah ngagancangkeun ...

Maca deui

From October 1, Egypt will charge 19% of ...

Recently, the Egyptian mineral administration announced that 19% of the mining license fee will be charged for stone mines from October 1. This will have a greater impact on Egypt’s stone ind...

Maca deui

The importance of the quality of marble p...

In the industry of contemporary architectural decoration, marble is one of the most important materials. However, due to its high price, marble pendant is a stainless steel connecting material for ...

Maca deui

Newsletter cicing katala pikeun Apdet

Ngirim
WhatsApp Online Chat!