TOP ALL GROUP...

TOP ALL GROUP diadegkeun dina 2006. Kaasup TOP SCULPTURE LTD & TOP STONE CO., LTD. Salah sahiji produksi pangbadagna Batu Alam di Cina.

TOP ALL GROUP diadegkeun dina 2006. Kaasup TOP SCULPTURE LTD & TOP STONE CO., LTD. Salah sahiji produksi pangbadagna Batu Alam di Cina. Specializes dina produk custom. Granit, Marmer, Kuarsa, Lantai, Patung, Air Mancur, Kolom, Tilelep, Batu Nisan... sagala rupa batu.

Langkung Ngeunaan Kami

TOP BATU

Kami salawasna taat kana prinsip kami: & "Kualitas & Kredit Kahiji, Klién Agung".

Dina taun katukang, urang geus miboga reputasi pohara alus di sakuliah nagara, sarta kami malah rada kawentar di mancanagara.

TOP SCULPTURES LTD

Koléksi anu diulas

TOP BATU salawasna persist nyadiakeun layanan finest sarta produk numutkeun
stringent nu ditungtut ku basa klien internasional maranéhanana.

  • Service
    1

    Palayanan

    Kami salawasna taat kana tenet kami: "Kualitas & Kredit Kahiji, Klién Agung".
  • Company
    1

    Pausahaan

    Salah sahiji produksi pangbadagna Batu Alam di Cina.
  • Advantage
    1

    Kauntungannana

    Tim QC anu terlatih mariksa sacara saksama tina motong kana bungkusan

Tetep katala pikeun Apdet

News & Apdet

Pangaweruh Dasar Ngolah Batu sareng G...

Grinding mangrupakeun metoda motong workpiece dina coét kalayan grinding roda salaku alat motong. Ciri tina metoda ieu nyaéta kieu: 1. Kusabab karasa tinggi jeung lalawanan panas ...

Maca deui

Guangxi badé ngaréngsékeun pangwangunan...

Dina 2019, Daérah Otonom Guangxi Zhuang badé ngaréngsékeun pangwangunan 30 tambang héjo di tingkat daérah otonom (napel dina daptar). Perusahaan pertambangan anu relevan kedah nyepetkeun ...

Maca deui

granit Cina nilik Shandong, Shandong g ...

Granit Cina ningali Shandong, granit Shandong ningali Wulian! Industri batu mangrupikeun industri pilar Kabupaten Wulian. Dina 24 Oktober, Cina granit Trading Center dibuka grandly di industri batu ...

Maca deui

Ngamajukeun transformasi sareng ningkatkeun ...

Ngamajukeun transformasi jeung Ngaronjatkeun industri batu Shijing, kalayan total investasi leuwih ti 10 milyar yuan, sarta asup kana proyék Shijing yangzishan! Jaringan Batu Cina http://www.sto...

Maca deui

Buletin Tetep katala pikeun Apdet

Ngirim
Chat Online WhatsApp!