ТОП СИТЕ ГРУПА...

TOP ALL GROUP е основана во 2006 година. Вклучувајќи ги TOP SCULPTURE LTD & TOP STONE CO.,LTD.Едно од најголемото производство на природен камен во Кина.

TOP ALL GROUP е основана во 2006 година. Вклучувајќи ги TOP SCULPTURE LTD & TOP STONE CO.,LTD.Едно од најголемото производство на природен камен во Кина.Специјализиран за сопствени производи.Гранит, мермер, кварц, подови, статуи, фонтани, столбови, мијалници, надгробни споменици... сите нешта се камени.

Повеќе за нас

ТОП КАМЕН

Ние секогаш се придржуваме до нашиот принцип: & „Квалитет и кредит на прво место, врвен клиент“.

Во изминатите години стекнавме многу добра репутација во целата земја, па дури и во странство сме доста познати.

TOP SCULPTURES LTD

Истакнати колекции

TOP STONE секогаш опстојува да обезбеди најдобра услуга и производ на според
строгите барања на нивната меѓународна база на клиенти.

 • Сервис
  1

  Сервис

  Ние секогаш се придржуваме до нашиот принцип: „Квалитет и кредит на прво место, врвен клиент“.
 • Компанијата
  1

  Компанијата

  Едно од најголемото производство на природен камен во Кина.
 • Предност
  1

  Предност

  Добро обучениот тим за КК внимателно проверува од сечење до пакување

Останете во тек за ажурирања

Вести и ажурирања

Основни познавања за обработка на камен и Г...

Мелењето е метод на сечење на работното парче на мелница со тркало за мелење како алатка за сечење.Карактеристиките на овој метод се следните: 1. Поради високата тврдост и отпорност на топлина ...

Прочитај повеќе

Гуангкси има намера да ја заврши конструкцијата...

Во 2019 година, автономниот регион Гуангкси Жуанг има намера да ја заврши изградбата на 30 зелени рудници на ниво на автономен регион (во прилог на листата).Релевантните рударски претпријатија треба да го забрзаат ...

Прочитај повеќе

Фокусирајќи се на рециклирањето и разбирањето...

Во попладневните часови на 20 јуни, професорот Танјуанчианг, претседател на институтот за истражување на технологијата за камена индустрија Нан'ан Хуада, професорот Хуангшенгуи, заменик-градоначалник на градот Шуиту и потпретседателот...

Прочитај повеќе

Тешка тежина!Од 2022 година преработката на камен ...

Неодамна, според каталогот за класифицирано управување со оцена на влијанието врз животната средина на градежните проекти (издание 2021 година) издаден од Министерството за заштита на животната средина (Уредба N...

Прочитај повеќе

БилтенОстанете во тек за ажурирања

Испрати
WhatsApp онлајн разговор!