TOP TË GJITHA GRUP...

TOP ALL GROUP u themelua në vitin 2006. Përfshirë TOP SCULPTURE LTD & TOP STONE CO.,LTD. Një nga prodhimet më të mëdha të Gurit Natyror në Kinë.

TOP ALL GROUP u themelua në vitin 2006. Përfshirë TOP SCULPTURE LTD & TOP STONE CO.,LTD. Një nga prodhimet më të mëdha të Gurit Natyror në Kinë. Specializohet në produkte me porosi. Granit, Mermer, Kuarc, Dysheme, Statuja, Shatërvanë, Kolona, ​​Lavaman, Gurë Varri…të gjitha gjërat prej guri.

Më shumë Rreth Nesh

TOP GUR

Ne i përmbahemi gjithmonë parimit tonë: & "Cilësia & Kredia e Para, Klienti Suprem".

Vitet e fundit kemi fituar një reputacion shumë të mirë në të gjithë vendin, madje jemi mjaft të njohur edhe jashtë vendit.

TOP SCULPTURES LTD

Koleksionet e veçuara

TOP STONE vazhdon gjithmonë të ofrojë shërbimin dhe produktin më të mirë të sipas
masat e rrepta të kërkuara nga baza e tyre e klientëve ndërkombëtarë.

 • Service
  1

  Shërbimi

  Ne i përmbahemi gjithmonë parimit tonë: "Cilësia & Kredia e Para, Klienti Suprem".
 • Company
  1

  Kompania

  Një nga prodhimet më të mëdha të Gurit Natyror në Kinë.
 • Advantage
  1

  Avantazhi

  Ekipi i trajnuar mirë QC inspekton me kujdes nga prerja në paketim

Qëndroni të sintonizuar për Përditësimet

Lajme & Përditësime

Njohuri bazë për përpunimin e gurit dhe G...

Bluarja është një metodë e prerjes së pjesës së punës në një mulli me rrotë bluarëse si mjet prerës. Karakteristikat e kësaj metode janë si më poshtë: 1. Për shkak të fortësisë së lartë dhe rezistencës ndaj nxehtësisë ...

Lexo më shumë

Guangxi synon të përfundojë ndërtimin...

Në vitin 2019, Rajoni Autonom i Guangxi Zhuang synon të përfundojë ndërtimin e 30 minierave të gjelbra në nivel rajoni autonom (bashkëngjitur listës). Ndërmarrjet përkatëse minerare duhet të shpejtojnë ...

Lexo më shumë

Graniti kinez sheh Shandong, Shandong g...

Graniti kinez sheh Shandong, graniti Shandong sheh Wulian! Industria e gurit është industria shtyllë e qarkut Wulian. Më 24 tetor, Qendra Tregtare e Granitit në Kinë u hap me madhështi në industrinë e gurit...

Lexo më shumë

Promovoni transformimin dhe përmirësimin ...

Promovoni transformimin dhe përmirësimin e industrisë së gurit Shijing, me një investim total prej më shumë se 10 miliardë juanë, dhe nënshkruani projektin Shijing yangzishan! Rrjeti i Gurit të Kinës http://www.sto...

Lexo më shumë

Gazete Qëndroni të sintonizuar për Përditësimet

Dërgo
WhatsApp Online Chat!