Taros Kami

Wilujeng sumping di parusahaan urang

Kami pleased anjeun museurkeun diajar ngeunaan produk urang.

Tel: 0086-592-2963796

Telepon: + 86-18030304532 (Whatsapp, WeChat, Viber)

Surélék: leon@topallgroup.com

Skype: topsculptures

Jam: Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu, Minggu: Ditutup

1. Kantor: 4-401Unit, 1647 #, Xing Lin Bay Jalan, Jimei District, Xiamen, Cina

2. Kilang kitu pikeun Countertop:

Kuixia Industrial Area, Shijing Bandar, Nan'an Kota, Cina

3. Kilang kitu pikeun granit Patung

Qingshan Industrial Area, Shanxia Bandar, Huian County, Quanzhou Kota Cina.

4. Kilang kitu pikeun marmer Patung

Dangcheng puseur ukiran, Quyang Nagara, Shijiazhuang Kota, Cina.

Mangga ngalebetkeun formulir di handap sarta kami bakal di kabaran sareng anjeun teu lila.

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

Simkuring ngarasa leuwih hadé kami nyaho maneh beuki bisa ngalakukeun pikeun anjeun !!!


Newsletter cicing katala pikeun Apdet

Ngirim
WhatsApp Online Chat!