Tangan Ukiran Kuning Taman Fountain TAGF-21

Katrangan singkat:

Banyu mancur marmer sing apik sing ditawakake TOP SCULPTURE digawe kanthi elegan saka marmer alam.Banyu mancur marmer minangka barang sing bisa nambah kebon omah sapa wae.Kaendahan ambegan amarga marmer sing digawe kanthi ruwet nggawe tambahan sing apik kanggo kebon sampeyan.Seneng swara merdu saka banyu mili liwat sumbering marmer nggantheng iki lan rejuvenate raos.Kita bisa nggawe adat banyu mancur marmer kanggo sampeyan yen sampeyan ora ndeleng soko ing situs web kita.Marmer Maison bisa ...


Detail Produk

Pabrik Batu Prodcuts Profesional

Tag produk

Hand Carved Yellow Garden Fountain TAGF-21 detail pictures


Banyu mancur marmer sing apik sing ditawakake TOP SCULPTURE digawe kanthi elegan saka marmer alam.Banyu mancur marmer minangka barang sing bisa nambah kebon omah sapa wae.Kaendahan ambegan amarga marmer sing digawe kanthi ruwet nggawe tambahan sing apik kanggo kebon sampeyan.Seneng swara merdu saka banyu mili liwat sumbering marmer nggantheng iki lan rejuvenate raos.Kita bisa nggawe adat banyu mancur marmer kanggo sampeyan yen sampeyan ora ndeleng soko ing situs web kita.Marble Maison bisa nggawe banyu mancur marmer ing sembarang jinis watu lan ing sembarang dimensi sampeyan mbutuhake.We offer rega banget competitive lan bisa nggawe banyu mancur kanggo cocog kabeh budget.Instalasi banyu mancur marmer iki cukup prasaja lan bisa ditindakake dening kontraktor dandan omah.Utawa yen sampeyan pengin nindakake dhewe, kita bisa nyedhiyani langkah dening langkah kanggo nginstal sumber banyu marmer Panjenengan.Kabeh banyu mancur marmer kalebu pompa sing bisa diatur kanggo ngontrol aliran banyu sing dikarepake.

jeneng produk

 Air Mancur Taman Kuning Ukir Tangan

nomer item

TAGF-021

Bahan

Marmer

Ukuran

diameteripun 300-500cm utawa minangka saben requirement customer kang

werna kasedhiya

Putih, ireng, marmer beige etc.

Rampung

Dipoles, Diasah, Alam

Panganggone

Omah, Square, Taman, Dekorasi.Taman

Pasar utama

Amerika, Eropa, Rusia, Australia lan Timur Tengah

Paket

Kothak kayu sing kuwat kanthi busa alus

pambayaran

T / T (simpenan 30%, imbangan kudu dibayar sadurunge dikirim)

Pangiriman

Udakara 40 dina sawise nampa simpenan

MOQ

1 SET

 

 

kauntungan kita

 

Penjualan profesional lan kerja tim sing apik

Patung sing trampil

Kontrol kualitas sing ketat

Pengalaman ing ekspor

pangiriman apik

Nggawe patung khusus minangka kauntungan paling gedhe.Layanan cetakan lempung bisa nyukupi panjaluk sampeyan lan nyadari kreatifitas seni lan cetakan cetakan 3D utawa file 3D Obj uga disambut ing ngendi kita bisa nggawe patung adhedhasar.Pematung lan arsitek wis nggunakake marmer nganti pirang-pirang abad, dipilih kanthi kekuatan lan kaendahan elit.Saka keajaiban monumental kayata bangunan Yunani Kuno lan Roma nganti keagungan Taj Mahal sing apik banget, umur lan keanggunan marmer dikenal ing saindenging jagad.Nalika umume wong wis ngalami kaendahan marmer sing nggumunake sajrone acara khusus kayata aula mewah saka resepsi manten kelas atas, mung ing dekade pungkasan materi sing luar biasa iki kasedhiya kanggo dekorasi omah luwih akeh tinimbang omah gedhong lan istana sing paling gedhe.REKA TOP nggawa menyang omah lan urip.Kita mung nggunakake kualitas paling apik, 100% marmer padhet, marmer ukiran tangan, ngirim cepet.
Sculpture-details

Produk Show

wf-product
Produk Show

column-product
Produk Show
garden-product

Produk Show
Flower-Vase-product01
Produk Show

product-TAFM-001
Produk Show
TPAS-PRODUCT

Produk Show

Bust-Statue-product
product-process

packaging

1. Where is pabrik Panjenengan?
Pabrik Patung kita dumunung ing kabupaten Quyang, Provinsi Hebei, China.Cedhak kutha Beijing ing China.Sampeyan bisa ngunjungi kita saka negara sampeyan menyang Bandara Internasional Beijing.Butuh udakara 4 jam kanthi mobil saka bandara menyang pabrik kita.
 
2. Apa kaluwihan utama kita?
a.20 taun pengalaman ekspor, klien ing 45 negara
b.Tambang lan pabrik dhewe nggawe pasokan stabil lan rega sing kompetitif.
c.300 cavers ing pabrik marmer lan 200 cavers ing pabrik granit nggawe klien ora sumelang ing pangiriman.
d.mriksa kualitas apik, ndeleng introduksi ing homepage.
 
3. Apa bahan sing digunakake lan Kepiye carane nggawe produk sampeyan?
Kabeh ing watu alam, marmer, granit, sandstone, travertine, watu gamping.Kita nggabungake ukiran tangan sing paling apik bebarengan karo karya mesin CNC sing canggih.Patung, ukiran kita 100% Ukiran Tangan saka Watu Padat Alami, Ubin, Countertops, Bahan Datar, digawe nganggo mesin CNC.
 
4. Apa werna sing kasedhiya?
Produk watu duwe akeh warna kanggo pilihan, kabeh warna alami.Rincian bisa ditemokake saka "WARNA SAMPEL"
 
5. Apa ukuran sing kasedhiya?
TOP SCULPTURE punika Highly customizable.Kita bisa ngukir ing dimensi sing disenengi sampeyan.
 
6. Apa sampeyan nggawe adat?
Ya, kita ngukir watu saka gambar & gambar sampeyan kanthi pakaryan sing apik.
 
7. Apa sampeyan nginstal?
Kita ora nginstal langsung.Sampeyan bisa njaluk bantuan saka distributor kita utawa fabricators watu liyane & kontraktor ing wilayah Panjenengan.
 
8. Apa aku bisa ndeleng proses produksi?
ya wis.Kita bakal tetep sampeyan dikirim karo foto produksi.Kita ora bakal ngemas produk nganti entuk persetujuan babagan produk pungkasan.Ing sawetoro wektu, kita welcome banget ngunjungi pabrik kita.Sawise sampeyan mriksa kualitas, banjur kita ngirim.
 
9. Apa sampeyan duwe katalog CD sing dikirim menyang pelanggan?
ya wis.Kita duwe CD kalebu kabeh gambar produk kita.Yen sampeyan kasengsem karo produk kita, kita bisa ngirim katalog CD kanggo pilihan sampeyan.
 
10. Apa sampeyan nampa pesenan individu?Carane sampeyan bakal menehi hasil karo urutan individu?
Ya, kita nampa pesenan individu.
 
11. Apa jumlah minimal sing dibutuhake?
Minimal order kita 1 biji.
 
12. Apa kebijakan waran sampeyan?
SCULPTURES Ndhuwur njamin yen kabeh barang watu sing diukir nduweni kualitas sing bisa didol lan bakal diganti yen rusak utawa rusak.Klien kudu ngandhani kita sajrone 10 dina sawise pangiriman.Ya, kita yakin manawa packing kita cukup aman.Kita nggunakake peti kayu sing kuwat kanggo kemasan njaba.Ing njero, kita nggunakake kothak karton.Kajaba iku, kita bakal tuku asuransi "kabeh risiko" miturut kabutuhan sampeyan.Ing kasus karusakan, pisanan sampeyan bisa ngrujuk menyang perusahaan asuransi kanggo nuntut karusakan.Yen karusakan ana amarga kesalahan packing, perusahaan kita bakal tanggung jawab.
 
Barang apik bisa rusak amarga tabrakan kasar sing disebabake dening kapal, truk utawa penanganan sing ora sopan.Mangga njupuk sawetara foto saka packing sadurunge mbukak.Yen packing oke, nanging barang rusak, iku tanggung jawab kita.Kosok baline, yen packing lan barang rusak, iku tanggung jawab perusahaan logistik.
 
Kita janji: ora ketompo sing tanggung jawab, anggere barang rusak, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngirim sing anyar ing wektu paling cendhak kanthi bebas.
 
13. Apa paket?
Watu sing diukir dikempalken ing peti kayu sing kuwat.Saben watu dilindhungi kanthi apik.
 
14. Kepiye carane fumigasi?
Kabeh peti kayu difumigasi sadurunge dikirim.Sertifikat Fumigasi diwenehake yen dijaluk kanggo prosedur reresik Custom.
 
15. Pira barang sing bisa dimuat ing wadhah?
Umume siji wadhah bisa ngemot kira-kira 16-25MT gumantung saka barang kasebut.Bobot dikira nalika sampeyan dipetik.
 
16. Apa wektu timbal sampeyan?
1) Biasane siji pesenan wadhah mbutuhake 35 dina.
2) Informasi durasi transportasi:
Pelabuhan utama Eropa Kulon: 27 dina
Flexatone / Belfast / South Hampton: 40 dina
Dublin: 35 dina
Pesisir kulon Amerika: udakara 18 dina
Pesisir wétan Amerika: udakara 30 dina
Tujuan liyane, kirim email kanggo njaluk jawaban.
 
17. Apa sampeyan bisa ngirim barang menyang omahku?
Ya, kita bisa.Kita bisa ngatur kiriman lan ngirim pesenan menyang omah sampeyan langsung.
 
18. Apa syarat pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?
a).T / T (Transfer Telegraphic) - 30% simpenan sadurunge produksi, 70% mbayar sawise nampa salinan tagihan lading dening fax utawa e-mail.
b).L/C sing ora bisa dibatalake (letter of credit)
 
Pitakonan utawa titik sing ora jelas, hubungi PLS karo kita.We are pleasured kanggo njawab kanggo sampeyan.

Rangkaian Produk: Pot Bunga Batu, Penanam Batu, Vas Batu, Guci Batu, Vas Granit, Pot Bunga Batu Pasir, Vas Batu Ukir Tangan, Pot Bunga Taman, Vas Bunga, Pot Bunga Marmer, Vas Alas.Kabeh jinis Patung Ukiran Gaya Barat, Ukir Konstruksi, Mantel Perapian, Lanskap lan Ornamen Taman

Desain lan dimensi sing disesuaikan uga kasedhiya lan disambut, sampeyan mung kudu ngirim foto, gambar utawa gambar desain sampeyan kanthi email, banjur kita bisa nggawe impen sampeyan dadi kenyataan.Loro-lorone kualitas apik lan rega paling apik.

Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo prices, ukuran lan informasi liyane sing kasengsem ing.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Flower-Vase-product01TPAS-PRODUCTcolumn-productmarble bench 31

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    NewsletterTetep dirungokake kanggo Update

    Ngirim
    Obrolan Online WhatsApp!