Egg Plus White Marble Free Standing Bathtub TABT-036

Katrangan singkat:

Tangan bathtub sing diukir dadi massa watu alam sing padhet lan mesthi bakal digayuh mung sawetara sing duwe hak istimewa.Pilihan saka pemblokiran watu cocok mbutuhake jurusan paling saka pengalaman profesional, lan karakteristik saben watu, salah siji marmer utawa pamblokiran granit nuntun desain pokok lan mbentuk bak marmer utawa granit.Kabungahan murni adus ing watu sing digawe panas minangka pengalaman sing ora bakal dilalekake Pabrik Bathtub Batu Alam Cina Langsung ...


Detail Produk

Pabrik Batu Prodcuts Profesional

Tag produk

Egg Plus White Marble Free Standing Bathtub TABT-036 detail pictures


Tangan bathtub sing diukir dadi massa watu alam sing padhet lan mesthi bakal digayuh mung sawetara sing duwe hak istimewa.Pilihan saka pemblokiran watu cocok mbutuhake jurusan paling saka pengalaman profesional, lan karakteristik saben watu, salah siji marmer utawa pamblokiran granit nuntun desain pokok lan mbentuk bak marmer utawa granit.Kabungahan murni saka adus ing watu sing digawe panas minangka pengalaman sing ora bakal dilalekake

Pabrik Bathtub Batu Alam Cina Langsung, Bathtub Marmer, Bathtub Granit, Bathtub wangun endhog

Bahan:
Marmer putih, (utawa customer perlu materi kayata: granit, watu gamping biru, travertine, marmer utawa sandstone.)

warna:
Ireng, biru, abu-abu, putih, abang, putih, krem, kuning, jambon, ijo

Ukuran popular:

Ukuran iki: 185 x 95,5 x H 53 cm

Utawa bellowing ukuran nampa

172x110x66 cm
185x88x60 cm
180x85x65 cm
170x100x50cm
180x90x55cm/60cm
180x80x50cm/60cm
200x100x50cm/60cm
specifications selaras olèh.

Finishing lumahing:
Dipoles, diasah, dipahat, diukir, dipalu grumbulan, sandblasted, flamed + brushed etc.

富文本1

Bath tub

Paket:

Krat kayu kanthi busa ing njero.

Aplikasi:jedhing

1. Where is pabrik Panjenengan?

Pabrik Patung kita dumunung ing kabupaten Quyang, Provinsi Hebei, China.Cedhak kutha Beijing ing China.Sampeyan bisa ngunjungi kita saka negara sampeyan menyang Bandara Internasional Beijing.Butuh udakara 4 jam kanthi mobil saka bandara menyang pabrik kita.

2. Apa kaluwihan utama kita?
a.20 taun pengalaman ekspor, klien ing 45 negara
b.Tambang lan pabrik dhewe nggawe pasokan stabil lan rega sing kompetitif.
c.300 cavers ing pabrik marmer lan 200 cavers ing pabrik granit nggawe klien ora sumelang ing pangiriman.
d.mriksa kualitas apik, ndeleng introduksi ing homepage.

3. Apa bahan sing digunakake lan Kepiye carane nggawe produk sampeyan?
Kabeh ing watu alam, marmer, granit, sandstone, travertine, watu gamping.Kita nggabungake ukiran tangan sing paling apik bebarengan karo karya mesin CNC sing canggih.Patung, ukiran kita 100% Ukiran Tangan saka Watu Padat Alami, Ubin, Countertops, Bahan Datar, digawe nganggo mesin CNC.

4. Apa werna sing kasedhiya?
Produk watu duwe akeh warna kanggo pilihan, kabeh warna alami.Rincian bisa ditemokake saka "WARNA SAMPEL"

5. Apa ukuran sing kasedhiya?
TOP SCULPTURE punika Highly customizable.Kita bisa ngukir ing dimensi sing disenengi sampeyan.

6. Apa sampeyan nggawe adat?
Ya, kita ngukir watu saka gambar & gambar sampeyan kanthi pakaryan sing apik.

7. Apa sampeyan nginstal?
Kita ora nginstal langsung.Sampeyan bisa njaluk bantuan saka distributor kita utawa fabricators watu liyane & kontraktor ing wilayah Panjenengan.

8. Apa aku bisa ndeleng proses produksi?
ya wis.Kita bakal tetep sampeyan dikirim karo foto produksi.Kita ora bakal ngemas produk nganti entuk persetujuan babagan produk pungkasan.Ing sawetoro wektu, kita welcome banget ngunjungi pabrik kita.Sawise sampeyan mriksa kualitas, banjur kita ngirim.

9. Apa sampeyan duwe katalog CD sing dikirim menyang pelanggan?
ya wis.Kita duwe CD kalebu kabeh gambar produk kita.Yen sampeyan kasengsem karo produk kita, kita bisa ngirim katalog CD kanggo pilihan sampeyan.

10. Apa sampeyan nampa pesenan individu?Carane sampeyan bakal menehi hasil karo urutan individu?
Ya, kita nampa pesenan individu.

11. Apa jumlah minimal sing dibutuhake?
Minimal order kita 1 biji.

12. Apa kebijakan waran sampeyan?
SCULPTURES Ndhuwur njamin yen kabeh barang watu sing diukir nduweni kualitas sing bisa didol lan bakal diganti yen rusak utawa rusak.Klien kudu ngandhani kita sajrone 10 dina sawise pangiriman.Ya, kita yakin manawa packing kita cukup aman.Kita nggunakake peti kayu sing kuwat kanggo kemasan njaba.Ing njero, kita nggunakake kothak karton.Kajaba iku, kita bakal tuku asuransi "kabeh risiko" miturut kabutuhan sampeyan.Ing kasus karusakan, pisanan sampeyan bisa ngrujuk menyang perusahaan asuransi kanggo nuntut karusakan.Yen karusakan ana amarga kesalahan packing, perusahaan kita bakal tanggung jawab.

Barang apik bisa rusak amarga tabrakan kasar sing disebabake dening kapal, truk utawa penanganan sing ora sopan.Mangga njupuk sawetara foto saka packing sadurunge mbukak.Yen packing oke, nanging barang rusak, iku tanggung jawab kita.Kosok baline, yen packing lan barang rusak, iku tanggung jawab perusahaan logistik.

Kita janji: ora ketompo sing tanggung jawab, anggere barang rusak, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngirim sing anyar ing wektu paling cendhak kanthi bebas.

13. Apa paket?
Watu sing diukir dikempalken ing peti kayu sing kuwat.Saben watu dilindhungi kanthi apik.

14. Kepiye carane fumigasi?
Kabeh peti kayu difumigasi sadurunge dikirim.Sertifikat Fumigasi diwenehake yen dijaluk kanggo prosedur reresik Custom.

15. Pira barang sing bisa dimuat ing wadhah?
Umume siji wadhah bisa ngemot kira-kira 16-25MT gumantung saka barang kasebut.Bobot dikira nalika sampeyan dipetik.

16. Apa wektu timbal sampeyan?
1) Biasane siji pesenan wadhah mbutuhake 35 dina.
2) Informasi durasi transportasi:
Pelabuhan utama Eropa Kulon: 27 dina
Flexatone / Belfast / South Hampton: 40 dina
Dublin: 35 dina
Pesisir kulon Amerika: udakara 18 dina
Pesisir wétan Amerika: udakara 30 dina
Tujuan liyane, kirim email kanggo njaluk jawaban.

17. Apa sampeyan bisa ngirim barang menyang omahku?
Ya, kita bisa.Kita bisa ngatur kiriman lan ngirim pesenan menyang omah sampeyan langsung.

18. Apa syarat pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?
a).T / T (Transfer Telegraphic) - 30% simpenan sadurunge produksi, 70% mbayar sawise nampa salinan tagihan lading dening fax utawa e-mail.
b).L/C sing ora bisa dibatalake (letter of credit)

Pitakonan utawa titik sing ora jelas, hubungi PLS karo kita.We are pleasured kanggo njawab kanggo sampeyan.

Rangkaian Produk: Pot Bunga Batu, Penanam Batu, Vas Batu, Guci Batu, Vas Granit, Pot Bunga Batu Pasir, Vas Batu Ukir Tangan, Pot Bunga Taman, Vas Bunga, Pot Bunga Marmer, Vas Alas.Kabeh jinis Patung Ukiran Gaya Barat, Ukir Konstruksi, Mantel Perapian, Lanskap lan Ornamen Taman

Desain lan dimensi sing disesuaikan uga kasedhiya lan disambut, sampeyan mung kudu ngirim foto, gambar utawa gambar desain sampeyan kanthi email, banjur kita bisa nggawe impen sampeyan dadi kenyataan.Loro-lorone kualitas apik lan rega paling apik.

Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo prices, ukuran lan informasi liyane sing kasengsem ing.

 

 

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Flower-Vase-product01TPAS-PRODUCTcolumn-productmarble bench 31

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    NewsletterTetep dirungokake kanggo Update

    Ngirim
    Obrolan Online WhatsApp!