Pot kembang marmer gaya klasik TAFV-014

Katrangan singkat:

Deskripsi Produk Pot kembang marmer gaya klasik, Pot kembang gaden marmer kuning, Pot kembang marmer putih alam, Vas kembang marmer Graden Alam, pot kembang, Vas pengikut marmer Ukir Kuning Kita ngrancang lan ngukir ukiran tangan, hiasan, pot kembang watu padhet lan vas watu lan tanduran kebon marmer kanggo aplikasi omah lan komersial.Saka pot kembang marmer watu, vas watu, kembang karo vas, vas kembang nganti kabeh jinis vas cilik lan gedhe, kerajinan pot kembang.Kabeh mau bisa dadi ...


Detail Produk

Pabrik Batu Prodcuts Profesional

Tag produk

Classic style marble flower pot TAFV-014 detail pictures


Deskripsi Produk

Vas kembang marmer alam, pot kembang

We ngrancang lan ngukir tangan ngukir, hiasan, pot kembang watu padhet lan vas watu lan kebon kebon marmer kanggo aplikasi omah lan komersial.Saka pot kembang marmer watu, vas watu, kembang karo vas, vas kembang nganti kabeh jinis vas cilik lan gedhe, kerajinan pot kembang.Kabeh mau bisa ditemokake saka macem-macem produk ukiran watu.Pot kembang lan vas watu sing diukir minangka pilihan sing paling apik kanggo nambah kaendahan lan keanggunan ruangan kebon njero ruangan lan ruangan.

jeneng produk

Vas kembang marmer, pot kembang

nomer item

TAFV-005

Bahan

Marmer

Ukuran

60-100cm dhuwur utawa minangka saben requirement customer kang

werna kasedhiya

Putih, ireng, marmer beige etc.

Rampung

polesan

Panganggone

Omah, Square, Taman, Dekorasi.Taman

Pasar utama

Amerika, Eropa, Rusia, Australia lan Timur Tengah

Paket

Kothak kayu sing kuwat kanthi busa alus

pambayaran

T / T (simpenan 30%, imbangan kudu dibayar sadurunge dikirim)

Pangiriman

Udakara 40 dina sawise nampa simpenan

MOQ

1 Piece

 

 

kauntungan kita

 

Penjualan profesional lan kerja tim sing apik

Patung sing trampil

Kontrol kualitas sing ketat

Pengalaman ing ekspor

pangiriman apik

Nggawe patung khusus minangka kauntungan paling gedhe.Layanan cetakan lempung bisa nyukupi panjaluk sampeyan lan nyadari kreatifitas seni lan cetakan cetakan 3D utawa file 3D Obj uga disambut ing ngendi kita bisa nggawe patung adhedhasar.Pematung lan arsitek wis nggunakake marmer nganti pirang-pirang abad, dipilih kanthi kekuatan lan kaendahan elit.Saka keajaiban monumental kayata bangunan Yunani Kuno lan Roma nganti keagungan Taj Mahal sing apik banget, umur lan keanggunan marmer dikenal ing saindenging jagad.Nalika umume wong wis ngalami kaendahan marmer sing nggumunake sajrone acara khusus kayata aula mewah saka resepsi manten kelas atas, mung ing dekade pungkasan materi sing luar biasa iki kasedhiya kanggo dekorasi omah luwih akeh tinimbang omah gedhong lan istana sing paling gedhe.REKA TOP nggawa menyang omah lan urip.Kita nggunakake mung kualitas paling apik, 100% marmer ngalangi, tangan ngukir marmer, cepet ngirim.
Sculpture-details

Produk Show

Flower-Vase-product

Produk Show
Flower-Vase-product01
Produk Show

product-TAFM-001
Produk Show
TPAS-PRODUCT

Produk Show

Bust-Statue-product
product-process

Sculpture-mc01

packaging

Ing endi pabrik sampeyan?

Pabrik Patung kita dumunung ing kabupaten Quyang, Provinsi Hebei, China.Cedhak kutha Beijing ing China.Sampeyan bisa ngunjungi kita saka negara sampeyan menyang Bandara Internasional Beijing.Butuh udakara 4 jam kanthi mobil saka bandara menyang pabrik kita.

Apa kaluwihan utama kita?

a.20 taun pengalaman ekspor, klien ing 45 negara.
b.Tambang lan pabrik dhewe nggawe pasokan stabil lan rega sing kompetitif.
c.300 cavers ing pabrik marmer lan 200 cavers ing pabrik granit nggawe klien ora sumelang ing pangiriman.
d.Priksa kualitas apik, deleng introduksi ing homepage.

Apa bahan sing digunakake lan Kepiye carane nggawe produk sampeyan?

Kabeh ing watu alam, marmer, granit, sandstone, travertine, watu gamping.Kita nggabungake ukiran tangan sing paling apik bebarengan karo karya mesin CNC sing canggih.Patung, ukiran kita 100% Ukiran Tangan saka Watu Padat Alami, Ubin, Countertops, Bahan Datar, digawe nganggo mesin CNC.

Apa warna sing kasedhiya?

Produk watu duwe akeh warna kanggo pilihan, kabeh warna alami.Rincian temokake saka "WARNA SAMPEL".

Apa ukuran sing kasedhiya?

TOP SCULPTURE punika Highly customizable.Kita bisa ngukir ing dimensi sing disenengi sampeyan.

Apa sampeyan nggawe adat?

Ya, kita ngukir watu saka gambar & gambar sampeyan kanthi pakaryan sing apik.

Apa sampeyan nginstal?

Kita ora nginstal langsung.Sampeyan bisa njaluk bantuan saka distributor kita utawa fabricators watu liyane & kontraktor ing wilayah Panjenengan.

Apa aku bisa ndeleng proses produksi?

ya wis.Kita bakal tetep sampeyan dikirim karo foto produksi.Kita ora bakal ngemas produk nganti entuk persetujuan babagan produk pungkasan.Ing sawetoro wektu, kita welcome banget ngunjungi pabrik kita.Sawise sampeyan mriksa kualitas, banjur kita ngirim.

Apa sampeyan duwe katalog CD sing dikirim menyang pelanggan?

ya wis.Kita duwe CD kalebu kabeh gambar produk kita.Yen sampeyan kasengsem karo produk kita, kita bisa ngirim katalog CD kanggo pilihan sampeyan.

Apa sampeyan nampa pesenan individu?Carane sampeyan bakal menehi hasil karo urutan individu?

Ya, kita nampa pesenan individu.

Apa jumlah minimal sing dibutuhake?

Minimal order kita 1 biji.

Apa kebijakan jaminan sampeyan?

SCULPTURES Ndhuwur njamin yen kabeh barang watu sing diukir nduweni kualitas sing bisa didol lan bakal diganti yen rusak utawa rusak.Klien kudu ngandhani kita sajrone 10 dina sawise pangiriman.Ya, kita yakin manawa packing kita cukup aman.Kita nggunakake peti kayu sing kuwat kanggo kemasan njaba.Ing njero, kita nggunakake kothak karton.Kajaba iku, kita bakal tuku asuransi "kabeh risiko" miturut kabutuhan sampeyan.Ing kasus karusakan, pisanan sampeyan bisa ngrujuk menyang perusahaan asuransi kanggo nuntut karusakan.Yen karusakan ana amarga kesalahan packing, perusahaan kita bakal tanggung jawab.

Barang apik bisa rusak amarga tabrakan kasar sing disebabake dening kapal, truk utawa penanganan sing ora sopan.Mangga njupuk sawetara foto saka packing sadurunge mbukak.Yen packing oke, nanging barang rusak, iku tanggung jawab kita.Kosok baline, yen packing lan barang rusak, iku tanggung jawab perusahaan logistik.

Kita janji: ora ketompo sing tanggung jawab, anggere barang rusak, kita bakal nyoba sing paling apik kanggo ngirim sing anyar ing wektu paling cendhak kanthi bebas.

Apa paket?

Watu sing diukir dikempalken ing peti kayu sing kuwat.Saben watu dilindhungi kanthi apik.

Kepiye babagan fumigasi?

Kabeh peti kayu difumigasi sadurunge dikirim.Sertifikat Fumigasi diwenehake yen dijaluk kanggo prosedur reresik Custom.

Pira barang sing bisa dimuat ing wadhah?

Umume siji wadhah bisa ngemot kira-kira 16-25MT gumantung saka barang kasebut.Bobot dikira nalika sampeyan dipetik.

Apa wektu timbal sampeyan?

1. Biasane siji pesenan wadhah mbutuhake 35 dina.
2. Informasi durasi transportasi:
3. Pelabuhan utama Eropah Kulon: 27 dina
4. Flexatone / Belfast / South Hampton: 40 dina
5. Dublin: 35dina
6. Pesisir kulon Amerika: udakara 18 dina
7. Pesisir wétan Amerika: udakara 30 dina
Tujuan liyane, kirim email kanggo njaluk jawaban.

Apa sampeyan bisa ngirim barang menyang omahku?

Ya, kita bisa.Kita bisa ngatur kiriman lan ngirim pesenan menyang omah sampeyan langsung.

Apa syarat pembayaran sing bisa ditampa?

1. T / T (Transfer Telegraphic) --- 30% simpenan sadurunge produksi, 70% mbayar sawise nampa salinan Bill of lading dening fax utawa e-mail.
2. L/C sing ora bisa dibatalake (letter of credit).

Pitakonan utawa titik sing ora jelas, hubungi PLS karo kita.We are pleasured kanggo njawab kanggo sampeyan.

Rangkaian Produk: Pot Bunga Batu, Penanam Batu, Vas Batu, Guci Batu, Vas Granit, Pot Bunga Batu Pasir, Vas Batu Ukir Tangan, Pot Bunga Taman, Vas Bunga, Pot Bunga Marmer, Vas Alas.Kabeh jinis Patung Ukiran Gaya Barat, Ukir Konstruksi, Mantel Perapian, Lanskap lan Ornamen Taman.

Desain lan dimensi sing disesuaikan uga kasedhiya lan disambut, sampeyan mung kudu ngirim foto, gambar utawa gambar desain sampeyan kanthi email, banjur kita bisa nggawe impen sampeyan dadi kenyataan.Loro-lorone kualitas apik lan rega paling apik.

Mangga aran gratis kanggo hubungi kita kanggo prices, ukuran lan informasi liyane sing kasengsem ing.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:
  • Flower-Vase-product01TPAS-PRODUCTcolumn-productmarble bench 31

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    NewsletterTetep dirungokake kanggo Update

    Ngirim
    Obrolan Online WhatsApp!