Pitakonan

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Apa kaluwihan utama sampeyan?

1. Produsen profesional luwih saka 16 taun

2. Pabrik profesional kanggo Produk Stone.

3. Saben barang kita 100% diukir kanthi tangan lan saka 100% bahan watu alam sing padhet.

4. 50 Senior Artists kang njamin saben item ing super ngukir kualitas.

5. Bahan watu kabeh watu alam kualitas dhuwur.

6 Ewu pola alus kasedhiya.

7. Kemampuan khusus minangka salah sawijining pimpinan ing industri produk watu.

8. Price banget competitive lan banget cukup.

9. Entuk reputasi dhuwur saka klien kita ing saindenging jagad.

Apa sampeyan nampa pesenan eceran?Apa jumlah minimal sing dibutuhake?

Ya, kita nampa pesenan eceran.We adol menyang grosir, pengecer lan akeh individu.
Kita ora duwe syarat pesenan minimal.Malah 1 Piece, kita nambani ndhuwur serius lan rampung iku sampurna kanggo kita klien.
Mung ukurane ora bisa cilik, amarga kabeh barang kita 100% diukir nganggo tangan.

Apa jenis bahan sing kasedhiya?

Macem-macem bahan sing dipilih, kalebu marmer sing beda-beda, Granit (Marmer Putih, Marmer Ireng, Marmer Krim Mesir, Marmer Kuning, Marmer Merah Sunset, Marmer Ijo, Marmer Abu-abu, Marmer Darah Ayam dll.), Watu gamping, Travertine, Sandstone lan liya-liyane .
Pasar lokal kita minangka salah sawijining pusat bahan watu paling gedhe, Granit, Marmer, Quartz, Slab, lsp.
Padha watu kabeh-alam.Lan sampel watu ukuran cilik kasedhiya.

Bahan warna apa sing kasedhiya?

Werna ana putih, ireng, kuning, krim, abang, jambon, biru, lsp.

You can send e-mail to: leon@topallgroup.com to ask for the commonly used stone material.

Apa sampeyan uga nggawe desain khusus?

ya wis.Minangka perusahaan anjog industri produk watu ngatur, kita bisa ngatur sembarang item adhedhasar foto klien ', drawing utawa idea, uga ditampa desain customer, drawing.

Bisa menehi kula katalog lan pricelist?

Yen sampeyan minangka panuku sing serius, kita pengin menehi rega paling apik adhedhasar barang sing dipilih.
Kita ora duwe pricelist amarga kita duwe ewu item lan saben wong bisa nggawe ing macem-macem ukuran lan materi.
Uga, rega tetep ganti kanthi kurs, lan biaya materi, pitakonan apa wae, E-mail menyang kita.

Apa port loading sampeyan?

Port kita biasane ngekspor Xingang (Tianjin), Xiamen, Utawa Customer ditemtokake, kayata, dening Air, dening Sepur.

Suwene pesenanku bisa rampung?Sepira cepet aku bisa njaluk produk sing dipesen?

1. Umume kita butuh udakara 25-30 dina kanggo produksi.

2. Informasi durasi transportasi: Pesisir Barat Amerika: kira-kira 25 dina, Pesisir Wétan Amerika: kira-kira 35 dina, pelabuhan utama Eropa: Kira-kira 40 dina, Tujuan liyane kirim email kanggo njaluk jawaban.

Apa sampeyan yakin packing bakal apik banget?Yen karusakan kelakon sak transportasi?

Ya, kita yakin manawa packing kita cukup aman.Kita nggunakake peti kayu sing kuwat kanggo kemasan njaba.Ing njero, kita nggunakake umpluk kanggo ndandani.
Kanggo mesthekake yen barang ing jero peti ora bisa goyangake banjur peti njaba bakal nglindhungi barang kasebut kanthi apik.
Kajaba iku, kita bakal tuku asuransi "kabeh risiko" miturut kabutuhan sampeyan.Ing kasus karusakan, pisanan sampeyan bisa ngrujuk menyang perusahaan asuransi kanggo nuntut karusakan.
Yen karusakan ana amarga kesalahan packing, perusahaan kita bakal tanggung jawab.

Apa pembayaran sampeyan sing bisa ditampa?

T / T (Transfer Telegraphic), West Union, China RMB kasedhiya lan liya-liyane.

Kepiye carane bisa entuk informasi luwih lengkap utawa pesen?

Mangga email lan nelpon kita miturut Mobile, Facebook, Twitter, WhatsApp, WeChat, kanggo nggawe pesenan.
E-mail: leon@topallgroup.com
Telpon: +86 18030304532 (WeChat, WhatsApp, Viber)
Situs web: www.topallgroup.com

Prosedur Pesenan
1. Pilihan produk lan nemtokake dimensi.Kanggo njaluk konfirmasi saka watu.
2. Estimasi lan penawaran produk, biaya pengiriman lan asuransi.
3. Konfirmasi babagan informasi pesenan (jumlah, rega, wektu pangiriman, syarat pembayaran dll.)
4. Pembayaran mudhun kanggo dikirim.Fax bank statement minangka konfirmasi.
5. Produksi dening pabrik kita.Inspeksi produk rampung.
6. Balance dikirim.Fax bank statement minangka konfirmasi.
6. Packing, transportasi, kiriman menyang port paling cedhak utawa alamat final.
7. Kirim dokumen sing cocog (invoice, packing list, bill of lading).
Sembarang pitakonan, please E-mail kita kanggo rincian liyane.
Kita rumangsa luwih ngerti sampeyan, luwih akeh sing bisa ditindakake kanggo sampeyan!

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?


NewsletterTetep dirungokake kanggo Update

Ngirim
Obrolan Online WhatsApp!