Është vendosur!Pozicioni i minierave në situatën e përgjithshme të zhvillimit mbetet i pandryshuar!Minierat nuk mund të ndalen për një ditë!Industria e gurit nuk bën përjashtim!

Kur burimet tokësore nuk janë më të nxehta, është epoka e burimeve të minierave të gurit si mbreti që ka ardhur.Epoka e mirë e minierave të gurit sapo ka filluar!
Në vitin 2022, pronarët e minierave duhet të kenë një kuptim të thellë të politikave dhe tendencave të minierave të Kinës.
Pozicioni dhe roli i burimeve të minierave në situatën e përgjithshme të zhvillimit nuk ka ndryshuar!Minierat nuk mund të ndalen për një ditë!
Caimeifeng, akademik i Akademisë Kineze të Inxhinierisë, theksoi se 95% e energjisë, 80% e lëndëve të para dhe më shumë se 70% e mjeteve të prodhimit bujqësor në jetën tonë të përditshme sigurohen nga industria minerare.Nxjerrja dhe furnizimi me burime minerale janë një mbështetje e besueshme për zhvillimin e ekonomisë kombëtare dhe duhet të plotësohen deri në shkronja.Prandaj, rëndësia e burimeve minerare mund të imagjinohet.
Mengxuguang, drejtor i Institutit të Planifikimit të Tokës dhe Burimeve, theksoi gjithashtu në forumin e samitit të Minierës së Gjelbër të Kinës se të gjitha minat "vriten pa mëshirë", gjë që është e dëmshme për sigurinë strategjike të vendit.Tani të gjithë po flasin për ndryshimin e ngjyrës së minierës, madje disa zona e mbyllin atë.Në këtë mjedis investimi, kush guxon të hapë një minierë në të ardhmen?Kush guxon të investojë në miniera?Si mbështetje për Revitalizimin Rural dhe zbutjen e varfërisë së njerëzve, burimet minerare nuk mund të ndalen për asnjë ditë!
Pozicioni dhe roli i burimeve të minierave në situatën e përgjithshme të zhvillimit nuk ka ndryshuar!Minierat nuk mund të ndalen për një ditë!
Caimeifeng, akademik i Akademisë Kineze të Inxhinierisë, theksoi se 95% e energjisë, 80% e lëndëve të para dhe më shumë se 70% e mjeteve të prodhimit bujqësor në jetën tonë të përditshme sigurohen nga industria minerare.Nxjerrja dhe furnizimi me burime minerale janë një mbështetje e besueshme për zhvillimin e ekonomisë kombëtare dhe duhet të plotësohen deri në shkronja.Prandaj, rëndësia e burimeve minerare mund të imagjinohet.
Mengxuguang, drejtor i Institutit të Planifikimit të Tokës dhe Burimeve, theksoi gjithashtu në forumin e samitit të Minierës së Gjelbër të Kinës se të gjitha minat "vriten pa mëshirë", gjë që është e dëmshme për sigurinë strategjike të vendit.Tani të gjithë po flasin për ndryshimin e ngjyrës së minierës, madje disa zona e mbyllin atë.Në këtë mjedis investimi, kush guxon të hapë një minierë në të ardhmen?Kush guxon të investojë në miniera?Si mbështetje për Revitalizimin Rural dhe zbutjen e varfërisë së njerëzve, burimet minerare nuk mund të ndalen për asnjë ditë!
Pozicioni dhe roli i burimeve të minierave në situatën e përgjithshme të zhvillimit nuk ka ndryshuar!Minierat nuk mund të ndalen për një ditë!
Caimeifeng, akademik i Akademisë Kineze të Inxhinierisë, theksoi se 95% e energjisë, 80% e lëndëve të para dhe më shumë se 70% e mjeteve të prodhimit bujqësor në jetën tonë të përditshme sigurohen nga industria minerare.Nxjerrja dhe furnizimi me burime minerale janë një mbështetje e besueshme për zhvillimin e ekonomisë kombëtare dhe duhet të plotësohen deri në shkronja.Prandaj, rëndësia e burimeve minerare mund të imagjinohet.
Mengxuguang, drejtor i Institutit të Planifikimit të Tokës dhe Burimeve, theksoi gjithashtu në forumin e samitit të Minierës së Gjelbër të Kinës se të gjitha minat "vriten pa mëshirë", gjë që është e dëmshme për sigurinë strategjike të vendit.Tani të gjithë po flasin për ndryshimin e ngjyrës së minierës, madje disa zona e mbyllin atë.Në këtë mjedis investimi, kush guxon të hapë një minierë në të ardhmen?Kush guxon të investojë në miniera?Si mbështetje për Revitalizimin Rural dhe zbutjen e varfërisë së njerëzve, burimet minerare nuk mund të ndalen për asnjë ditë!


Koha e postimit: Qershor-05-2022

GazeteQëndroni të sintonizuar për Përditësimet

Dërgo
WhatsApp Online Chat!