Ina ua mavae le 40 tausaga o le eliina, na tapunia, ma na teu faafaigaluega e Hebei le tusa ma le 8 piliona e amata ai togafitiga loloto o le siosiomaga i totonu o le eria o le mining.

O le manatu o le vai lanu meamata ma mauga lanumeamata o mauga auro ma mauga siliva e mauaa loloto i loto o tagata.Mo tagata Sanhe i Hebei, o maina i sasaʻe e maua ai e le toʻatele o tagata le avanoa e mauʻoa ai, ae o le eliina o mauga ma le eliina o loʻo i ai foi se aafiaga ogaoga i le siʻosiʻomaga.

E ogaoga le aafiaga o le maina.Ua lipotia mai e le au faasalalau o loo iai pea lua e 100 mita le loloto
“O le nofoaga eliina i le itu i sasae o le nuu o shanxiazhuang o se vaega o le nofoaga eliina i sasae o Sanhe.O le nofoaga eliina e aofia ai le sefulu o kilomita faatafafa ma e leai ni mauga paʻepaʻe efuefu ma uliuli.O loʻo faʻaalia le papa i luga o mauga, ma o le nofoaga atoa e laʻu ai e fausia ai le anoanoaʻi o mauga maualuluga e eseese le lapopoʻa.I nisi o maina, e mafai ona iloa atu i soo se mea.O nisi o oneone ma maa o lo'o fa'aputu i so'o se mea i totonu o le maina, e toetoe lava a leai ni la'au.Tasi O se eleele samasama tuufua.I lalo o le mauga, e tele auala e fausia i taavale taʻavale.I totonu o le nofoaga eli ai, o se mauga e oo atu i le 100 mita le maualuga e eliina ma omoomo i talaane, lea e matua mataʻutia i le vao.“O le vaaiga lea ua faamatalaina i le lipoti a le aufaasālalau i nai tausaga ua mavae.O le suʻesuʻega na maua ai e tagata o le lotoifale na gaoia le sili atu i le 20000 tone o maa i aso uma, ma e sili atu i le 10000 yuan le aso na maua ai e le au faimea faʻaletulafono.
I le asiasiga i le itu i sasae o le eliina, na iloa ai ua leva ona mou atu le maina, ma o loo toe faaleleia e le malo o le atunuu ia mauga sa eliina muamua.O lo'o vaaia pea ala o le maina i mauga eli, ma o le tele o lua tetele e o'o atu i le 100 mita le loloto.Faatasi ai ma le alualu i luma o le toefuataiga, e mafai ona tatou vaaia laau toto ma fugalaau.

O Shao Zhen, o le ulu o le Sanhe mine environment restoration and treatment demonstration project headquarters, na faailoa mai o Sanhe City e aofia ai se vaega o le 634 sikuea kilomita ma le mauga i le itu i matu sasaʻe e aofia ai le 78 sikuea kilomita.Na amata le eliina i le lotoifale i le faaiuga o le 1970s.I le pito i luga, e sili atu nai lo le 500 mining pisinisi ma sili atu i le 50000 tagata faigaluega.O mea faufale maualuga na faia ai sao taua i le fausiaina o Beijing ma Tianjin.I le mavae ai o le tele o tausaga o eliina, o le tele o tino papa mataʻutia ma mauga paʻepaʻe paʻepaʻe ma le toeitiiti 90 tikeri ua fausia.I vaega e mālūlū, lua eli e ese le loloto o le eliina ma fa'aletonu ua faia.O vaega e ma'a'a e tu'ua e fai ma pa ma'a, ma o auala o mauga e fetolofi ma faigata ona feoa'i.
I le 2013, Sanhe City faʻataʻatia ma faʻasaʻoina pisinisi 22 mining.E tusa ai ma le tulaga faʻamaonia a le EIA ma le tulaga faʻaletausaga o le gaosiga o le 2 miliona tone, o le aofaʻiga o tupe teufaafaigaluega na oʻo atu i le 850 miliona yuan, 63 paʻu laina gaosiga ma 10 masini-faia oneone gaosiga laina sa faʻafouina, ma 66 faleaoga muamua-vasega puipuiga siosiomaga aʻoaʻoga paʻu. ma ua maeʻa fale teu oloa na fausia, faatasi ai ma le aofaʻi o 300000 sikuea mita.Ia Oketopa o le tausaga lava lea, na faʻaleleia ai pisinisi uma eliina e tusa ai ma manaʻoga o le sili, ma vaavaaia le atinaʻe e teu faʻafaigaluega sili atu i le 40 miliona yuan mo le faʻamaʻaina o laʻau, lanu meamata, aveese le pefu ma faʻasalaina, ma le tausiga ma le suiga o nofoaga puipuia o le siosiomaga. .
Faatasi ai ma le faateleina o le malosi o faiga faavae o le puipuiga o le siosiomaga, ia Tesema 26, 2013, e tusa ai ma manaoga o le maualuga, na faamalosia ai e Sanhe le tapunia o pisinisi e 22 mining.
Aʻo leʻi maeʻa le saʻo o le mining, amata le tapunia mo le 19 masina e faʻamaeʻa ai le kilia ma le felauaiga o mea maeʻa.
I le 2016, ina ua maeʻa le faʻalauiloaina o le faʻatinoga o le fuafuaga mo le talepeina ma le taui o pisinisi maina i le itu i sasae o le mining, na tapunia uma pisinisi e 22 mining, ma na faʻaumatia faʻatasi ma le tasi i luma o Me 15 o lena tausaga, faʻaiʻu talafaasolopito o Sanhe mining.
Ina ua maeʻa le 10 masina o le faʻalavelave faʻaitulagi, e oʻo atu i le faaiuga o Oketopa 2017, na faʻaumatia ai e Sanhe le faʻatulafonoina o le mining, eli ma le gaioiga, ma puipuia lelei le faʻatupuina o manuʻa fou i luga o le mauga.
Na amata le poloketi o le fa'afoeina o maina a'o le'i mae'a le aiā tatau a le atina'e.O le atinaʻeina o le mining tapunia o loʻo i ai le faʻaputuga tele o meafaitino ma meafaitino, ma o le galuega o felauaiga i fafo e faigata.E tusa ma le 11 miliona tone o oneone ma iliili i totonu o le nofoaga o togafitiga.E toeitiiti atoa le 3 tausaga e fa'amama e tusa ai ma le 300 ta'avale i le aso ma le 30 tone i le ta'avale;E le gata i lea, o le puipuia ma le pulea o le eleelea o le ea ma Beijing Qinhuangdao le televave o le fausiaina, o le felauaiga o maa e le tumau.

I le aso 20 o Oketopa, 2017, na tuʻuina atu ai e le malo o Sanhe Municipal People le fuafuaga faʻatinoga mo le lafoaia o mea maeʻa ma mea mataʻutia o atinaʻe mining i le itu i sasae o le mining o Sanhe City.O le fa'atauga ma le fa'amamaina o mea na amata ia Aperila 2018. Na fa'atūina fa'apitoa e le ofisa ulu se 'au e va'ava'ai fafo o felauaiga i fafo e fa'atino ai se faiga fa'ameamea e 24 itula.Na fa'atautaia e le 'au fa'amalosia tulafono le va'ava'aiga tumau ma le va'ava'aiga tumau e ala i le va'ava'aiga o le mamafa i totonu o le fale, asiasiga fa'atoa mae'a ma su'esu'ega i le lalolagi atoa.E ala i taumafaiga le faatuaoia, na alu ai le 19 masina e faamaeʻa ai le kilia ma le felauaiga o mea ua maeʻa muamua ia Oketopa 2019.
Faʻaaoga tupe faʻaagafesootai e auai i le puleaina o le 2 miliona laau ma le 8000 mu o mutia
"O le laʻuina o le maina ua i ai se aafiaga ogaoga i le siosiomaga o Huangtuzhuang taulaga ma Duanjialing Town, faatasi ai ma se vaega e tusa ma le 22 sikuea kilomita ua faaleagaina."Fai mai Shaozhen, a maeʻa le 40 tausaga o le mining, e mafai ona faʻamatalaina le nofoaga eliina o se faʻatafunaga.

E tusa ai ma le mea moni o le galuega a le pulega o laʻu e mamafa ma e aofia ai le tele o vaega, o le aai o Sanhe e faʻaaogaina le faiga faʻavae o le tuʻufaʻatasia o tupe tutotonu, tupe a le lotoifale ma tupe faʻaagafesootai.I luga o le faʻavae o le faʻamalosia o pulega a le malo, e tuʻuina atu e le aai o Sanhe le taʻaloga atoatoa i le matafaioi a pisinisi ma tupe faʻaagafesootai, faʻaaogaina tupe faʻaalu faʻaagafesootai i le pulega, ma faʻaputuina malosiaga faʻaagafesootai e auai i laʻu pulega ecological, O lenei faʻataʻitaʻiga ua faʻamaonia atoatoa e le pulega o le siosiomaga. Matagaluega a le Matagaluega o Punaoa Faanatura.
E malamalama o le aofaiga atoa o tupe teufaafaigaluega i le pulega o 22 sikuea kilomita o mines i Sanhe City e tusa ma le 8 piliona yuan, e aofia ai le 613 miliona yuan mai le malo tutotonu, 29 miliona yuan mai le malo o le itumalo, 19980 miliona yuan mai le malo, 1.507 piliona yuan mai le malo i le lotoifale ma e tusa ma le 6 piliona yuan mai le sosaiete.
Na faailoa mai e Shao Zhen e oʻo mai i le taimi nei, e ala i le faia o faiga e pei o le faʻaumatiaina o faʻalavelave faʻafuaseʻi ma le faʻaumatiaina o tulaga lamatia, tipi maualuga ma faʻatumu maualalo, ufiufi eleele ma totō lanu meamata, le toe faʻaleleia ma le togafitia o le siʻosiʻomaga o le 22 sikuea kilomita i le itu i sasae o le mining o Sanhe. A'ai ua mae'a mae'a, ma le aofa'i o 2 miliona laau, 8000 mu mutia ma 15000 mu o fanua fou avanoa.I le taimi nei, o lo'o fa'agasolo galuega fa'amatagofie ma fa'aleleia.

63770401484627351852107136377040158364369034693073


Taimi meli: Oke-21-2021

TalafouFa'atali mo Fa'afouga

Auina atu
WhatsApp Online Chat!