Fa'agasologa |Metotia Faamauga Maamora

Auala fa'amaufa'ailoga maamora
I le faagasologa o le faʻapipiʻiina, e le gata ina faʻamautinoa e le faʻaleagaina le natura masani o luga o maʻa, ae o loʻo i ai foi ni fua faʻapitoa e le susu.I le taimi nei, e tolu auala e faʻapipiʻi ai ma faʻamaufaʻailoga mea maʻa:
1. Ea convection ua faia i le pito i tua o le maa e aunoa ma le encrypting sealant i le suʻisuʻi gaogao, ma le ausa vai e lafoai i fafo e taofia ai le faia o le eseesega o le vevela i luga o le maa, ina ia le i totonu o le maa o le a le ia fa'afefeteina i vai fa'afefete.
2. Fa'amaufa'ailoga afa-su'isu'i o le fa'amautu lea o le fa'afale i fafo e le'o lelei.O le facade i fafo o loʻo i ai se lagona lelei tolu-dimensional.O le mea moni, o le paʻu paʻu o loʻo natia i totonu o le node.Ina ia mautinoa o le mafiafia o le faʻamaufaʻailoga e tatau ona tusa ma le 6 mm, ae le sili atu nai lo le lautele, e tatau ona fuafua le lautele e tusa ai ma le lelei o le faʻamau.
3. Faʻamaufaʻailoga faʻatasi ma le kelu silicone le mautonu, o se kelu faʻapitoa mo mea maʻa.E faʻamaufaʻailogaina uma suʻiga o le facade fafo.O le vai timu mai le pito i fafo e le mafai ona ulufale i tua o le maa, lea e faʻamaualuga ai le maʻa i se tulaga mago ma faʻamautinoa ai o le malosi o le punou ma le malosi o le maʻa e tumau pea e le suia.

20190807151433_6090

E le gata i lea, pe a faʻamaufaʻailogaina maʻa, e tatau ona tatou gauai atu i le manaʻomia o le "manava" o maʻa.O maa e faia i tioata eseese, ma tioata e faia i minerale eseese.O le fausaga tioata e fausia e nei minerale e fuafua ai ituaiga maa.O le faʻamaoni tioata e tele naua mea e fai i le faitau miliona o siama o loʻo i ai, ma o le vai i totonu o le maʻa e manaʻomia ona faʻafefe i le va i fafo.
Muamua, e tatau ona tatou mautinoa le ola ma le toe gaosia o nei siama.Ina ua maeʻa se taimi umi o suʻesuʻega, ua maua ai o siama e foliga mai e taua tele i le faʻasaoina o le maʻa.
Lona lua, e tatau ona maitauina pe a faʻamaufaʻailogaina maʻa, e faʻatumu le faʻamaufaʻailoga i le pu poʻo le tioata tioata o le papa, ma o le a le tafe mai le maʻa.O le faʻamoemoega o le faʻamaufaʻailogaina o le puipuia lea o le ulu atu o le vai ma le vali.
E le gata i lea, aloese mai le faʻaaogaina o faʻamaufaʻailoga acrylic poʻo mea faʻamaʻi, aua e mafai ona latou poloka le pore ma fasioti siama, poloka atoa le tafe o le vai i totonu o le maʻa, pe a faʻafefe totonu o le maʻa, o le a taʻe ai le maʻa.Afai e fa'aaoga tele le fa'amaufa'ailoga ma e le'i fa'amama lelei e fa'asusu ai pea i taimi uma, o le a fa'agesegese le mata o le ma'a o lo'o ufiufi e le fa'amau.


Taimi meli: Oke-14-2019

TalafouFa'atali mo Fa'afouga

Auina atu
WhatsApp Online Chat!