Mai le aso 1 o Oketopa, o le a molia ai e Aikupito le 19% o le totogi o laisene eli mo eli maa

Talu ai nei, na faʻasalalau ai e le pulega o minerale a Aikupito e faapea o le 19% o le totogi o le laisene o le mining o le a faʻatupeina mo maʻa maʻa mai Oketopa 1. O lenei mea o le a sili atu ona aʻafia i pisinisi maʻa i Aikupito.
O le alamanuia maa i Aikupito e umi lona talafaasolopito.O Aikupito foi o se tasi o atunuu sili ona tele e auina atu i fafo o maamora ma maamora i le lalolagi.O le tele o maʻa faʻatau atu i Aikupito e lanu enaena ma le beige, ma o ituaiga sili ona faʻatau atu i Saina o le beige ma le Jinbi beige. I le taimi muamua, na faʻateleina lafoga a Aikupito i luga o maamora, maʻa ma isi mea maʻa, aemaise lava le puipuia o pisinisi a le atunuʻu, fa'alauiloa le fa'aleleia atili o le gaosiga o ma'a fa'apitonu'u a Aikupito, ma fa'ateleina le tau fa'aopoopo o oloa ma'a.Peita'i, o le to'atele o tagata Aikupito e fa'atau atu ma'a e tete'e i le fa'ai'uga a le malo e fa'aopoopo lafoga.Latou te popole o le a mafua ai le faʻaitiitia o oloa faʻatau atu a Aikupito ma leiloa le maketi.
I le taimi nei, o le totogiina o le 19% o le laisene eliina mo eli maa o le a siitia ai le tau o le laʻuina o maʻa.E le gata i lea, e leʻi maeʻa le faʻamaʻi, ma e leʻi toe faʻaleleia atoatoa le tamaoaiga o le lalolagi ma fefaʻatauaʻiga, e toʻatele tagata Saina e filifili le auala e faitau ai mea i luga ole laiga.Afai o lenei faiga faʻavae e faʻatinoina aloaia i Aikupito, e tatau ona i ai se aafiaga faʻapitoa i le tau o le maʻa Aikupito.I lena taimi, o le a filifili le au fa'atau ma'a i totonu o le atunu'u e fa'aopoopo le tau?Pe filifili ituaiga maa fou?20200925085427_5967


Taimi meli: Feb-23-2021

TalafouFa'atali mo Fa'afouga

Auina atu
WhatsApp Online Chat!