Le tulaga o iai nei o le maamora Turkish e auina atu i Saudi Arabia

O le fa'alēaogāina e le Saudi Arabia i oloa a Turkish ua i ai se aafiaga leaga i le fa'atauina atu o maamora.I le aso 3 o Oketopa, 2020, na valaʻau ai le Saudi Arabian Chamber of Commerce i Saudis uma e taofi le feutagai ma kamupani Turkish ma toe faʻatamaia soʻo se oloa Turkish.Talu ai o Saudi Arabia o le lona lua pito sili ona tele o oloa maamora a Turkey, o le aʻafiaga o le faʻailoga faʻapitoa e ogaoga, lea e i ai se aafiaga le lelei i le aofaʻi o maamora e auina atu i fafo.
E tusa ai ma le turkstat, o oloa auina atu i fafo o le Marble a Turkey i Saudi Arabia na pa'ū i le sili atu i le 90% i le tau ma le aofaʻi mai ia Oketopa ia Tesema 2020. I le siata o loʻo i lalo, e mafai ona tatou vaʻavaʻai i le faʻasologa o masina o faʻatau atu a Turkey i Saudi Arabia i le 2020.

Ona o le tala fou o le coronavirus pneumonia pandemic ma poloka, sa i ai se suiga tele i le 2020. E ui o Oketopa o le masina e sili ona maualuga le auina atu i fafo, o le talosaga a le taitaifono o le Fono a le aufaipisinisi i Saudi Arabia na foliga mai na maua se tali sili. , ma o'o atu ai i le pa'u tele o oloa auina atu i fafo maamora Turkish.I le kuata muamua o le 2021, o oloa auina atu i fafo a Turkey i Saudi Arabia na faaauau pea ona paʻu i se saoasaoa maualuga.I le va o Oketopa - Tesema 2020 ma Ianuari - Mati 2021, o le tau ma le aofaʻi na faʻaititia i le 100%.20210514092911_6445


Taimi meli: Me-16-2021

TalafouFa'atali mo Fa'afouga

Auina atu
WhatsApp Online Chat!