Talu mai Oketopa 1, ua molia e Aikupito le 19% o le totogifuapauina o laisene eliina mo maʻa maʻa, e aʻafia ai le maketi o oloa auina atu i fafo.

Talu ai nei, na iloa ai o le pulega o minerale a Aikupito na faasilasilaina o le 19% o le totogi o le laisene o le mining o le a totogi mo maʻa maʻa mai Oketopa 1. O lenei mea o le a sili atu le aʻafiaga i le pisinisi maʻa i Aikupito.
I le avea ai o se atunuu ei ai le aganuu anamua, o le pisinisi maa a Aikupito e umi lona talafaasolopito.A maeʻa tausaga o atinaʻe, o Aikupito o se tasi o atunuu sili ona tele e auina atu i fafo maa i le lalolagi, e aofia ai maamora ma maamora.O ma'a sili ona auina atu i fafo o Aikupito o le beige ma le lanu enaena.I fefaʻatauaʻiga a Saina, o mea sili ona lauiloa o le beige a Aikupito ma le Gold Beige.
Aikupito
I le taimi muamua, ina ia puipuia le alamanuia a le atunuʻu, na faʻateleina e Aikupito le lafoga faʻatau atu i luga o mea maʻa e faʻaleleia ai le faʻaleleia atili o le gaosiga o maʻa i le lotoifale ma le tau faʻaopoopo o oloa maʻa.Ae mulimuli ane, o le tele o tagata Aikupito e faatau atu maa na faaalia le le fiafia ma le tetee i le siitia o lafoga a le malo.Na latou popole o le faia o lea mea o le a oʻo atu ai i le faʻaitiitia o maʻa Aikupito i fafo ma leiloa le maketi.
I le taimi nei, e totogi e Aikupito le 19% o le laisene eliina mo eli maa, lea e siitia ai le tau o le eliina o maa.I le taimi lava e tasi, e leʻi maeʻa le faʻamaʻi, ma e leʻi toe faʻaleleia atoatoa le tamaoaiga o le lalolagi ma fefaʻatauaʻiga.O tagata ma'a i totonu o le atunu'u latou te faia uma le ala e faitau ai mea i luga ole laiga.Afai e faʻatinoina e Aikupito lenei faiga faʻavae i le taimi nei, o le a iai se aafiaga tele i le tau o le maʻa Aikupito.E mulimulita'i e le au fa'atau ma'a i totonu o le atunu'u le si'itia o tau?Pe filifili se ituaiga maa fou?
O le fa'atinoina o le faiga fa'avae o le totogi o le a mautinoa lava e maua ai se fa'asologa o fesuiaiga.E le o manino pe o le a tele se aafiaga ia Aikupito pe i atunuu e auina atu i fafo e pei o Saina.O le a tatou faatali ma vaai i taunuuga tulitatao.


Taimi meli: Feb-25-2021

TalafouFa'atali mo Fa'afouga

Auina atu
WhatsApp Online Chat!