Na asiasi atu le avefeau a Aikupito i le China Stone Association e faalauiloa ai le galulue faatasi o Saina Aikupito

I le aso 22 o Setema, 2020, na asiasi atu ai mamduh Salman, Minisita o Pisinisi a le Embassy a Aikupito i Saina, ma lana pati i le China Stone Association ma faia ai talanoaga ma Chen Guoqing, Peresitene o Saina Stone Association, ma Qi Zigang, sui peresitene ma le Failautusi Aoao o Saina. Asosi Maa.O itu e lua sa iai ni felafolafoaiga loloto i luga o le Faʻaleleia o Saina Aikupito fefaʻatauaʻiga maʻa ma faʻamalosia le galulue faʻatasi i pisinisi maʻa.Masitab Ibrahim, faufautua faapisinisi o le Embassy Aikupito i Saina, Lu Liping, Komesina sinia pisinisi, Deng Huiqing ma sun Weixing, Sui Failautusi Aoao o Saina Stone Association, ma Tian Jing, sui faatonu o le matagaluega o alamanuia sa auai i lauga.
O Aikupito o se tasi o atunuu tele e auina atu i fafo maa i le lalolagi.O fefaʻatauaʻiga maʻa i le va o Saina ma Aikupito e umi se talaʻaga.E taua tele le sao o ma'a i fefa'ataua'iga i le va o Aikupito ma Saina.E taua tele e le malo o Aikupito le atinaʻeina o fefaʻatauaʻiga maʻa i le va o Aikupito ma Saina.
Na talisapaia e le Minisita o Salman le matafaioi taua a le China Stone Association i le fefaʻatauaʻiga maa ma fefaʻatauaʻiga pisinisi i le va o Saina ma Aikupito, ma fai mai o le beige Aikupito o se lanu masani e faʻafeiloaia e le maketi faavaomalo, ma o le oloa autu foi lea o fefaʻatauaʻiga maʻa i le va. Aikupito ma Saina.E leʻi leva ona fausia e le malo o Aikupito le silia ma le 30 maina, ma o le numera o maina fou faatoa atiaʻe o le a vave ona faateleina i le 70, aemaise lava maa maa beige ma maina maamora.O loʻo faʻamoemoeina o le fesoasoani a le China Stone Association, o le a faʻalauiloaina ituaiga fou o maʻa Aikupito, faʻalauteleina le faʻatau atu o maʻa a Aikupito i Saina, ma faʻatautaia aʻoaʻoga faʻapitoa i tagata faigaluega i lalo o le faʻavae o le galulue faʻatasi i le va o malo e lua.

I le taimi o talanoaga, na saunoa ai Peresitene Chen Guoqing e faapea, o le China Stone Association e naunau e faamalosia fefaʻatauaʻiga vavalalata i le va o fefaʻatauaʻiga fefaʻatauaʻiga a atunuu e lua, ma o loʻo naunau e faʻatautaia ituaiga eseese o fefaʻatauaiga faʻapitoa ma le galulue faʻatasi ma Aikupito e faʻalauteleina le atinaʻeina o fefaʻatauaʻiga maa i le va o Saina. ma Aikupito.
Na faailoa mai e le Failautusi Aoao o Qi Zigang e faapea o Saina ua naunau e faasoa atu ma Aikupito lona poto masani i le eliina o le lanu meamata, gaosiga mama, mining ma le gaosiga o tekinolosi ma le faaaogaina o oloa, ma e mafai ona tuuina atu aoaoga faapitoa talafeagai e tusa ai ma manaoga o Aikupito.
O itu e lua na taulaʻi i le tulaga o loʻo i ai nei ma faʻafitauli o loʻo i ai nei o fefaʻatauaʻiga maʻa i le va o Saina ma Aikupito, ma faʻatautaia fefaʻatauaʻiga loloto i luga o mataupu e pei o le faʻatulagaina o ata vitio a Importers, faʻalauiloa faʻalauiloa ma talanoaga i le taimi o le faʻaaliga Xiamen 2021, ma faʻaleleia le tulaga o fefa'ataua'iga ma'a ma felagolagoma'i fa'apitoa i le va o atunu'u e lua.20200924144413_7746 20200924144453_4465 20200924144605_4623


Taimi meli: Me-07-2021

TalafouFa'atali mo Fa'afouga

Auina atu
WhatsApp Online Chat!