"Auliuli ma paepae pa'epa'e" e fa'atupu ai le fa'aogaina o mosaic maamora eseese

O le uliuli ma le paʻepaʻe o le faʻafeagai faʻafeagai.O le pogisa o le po e fefefe ai tagata;O le leucorrhea i le taeao e maua ai e tagata le mafanafana ma le fiafia e le gata.Pe a faʻafefiloi le uliuli ma le paʻepaʻe o le vaveao i le taimi e tasi, o le vaaiga na faia e sili ona matagofie.O le lalolagi o le uliuli ma le paʻepaʻe e matua pupula mata, felanulanuaʻi ma tumu i togafiti faʻataulāitu, fatuina o se lalolagi faʻavalevalea o le uliuli ma le paʻepaʻe.E moni lenei mea i le natura, ma e faapena foi le lalolagi o maa.

1

O le siosiomaga na faia e le uliuli ma le paepae e matagofie ma matagofie.
E ala i le tuʻufaʻatasia o le uliuli ma le paʻepaʻe, e mafai ona tatou faia ni oloa e iai le eseesega lanu uliuli ma le paʻepaʻe ma le malosi.
O le uliuli ma le paʻepaʻe e felagolagomaʻi ma feteʻenaʻi, ma felagolagomaʻi le tasi i le isi.O le paepae e pei o le malamalama i le po, e susulu ai le uliuli.
O oloa mosaic o se oloa taua i maa.O oloa mosaic e mafai ona vaaia i soo se mea i faletalimalo maualuluga ma faletalimalo.E ala i oloa mosaic, o le siosiomaga teuteu o faletalimalo maualuluga ma faletalimalo e tulaga ese.
O oloa mosaic e gauai atu i le eseesega o maa, o le malosi o le eseesega, o le sili atu lea o le aafiaga.O le tuʻufaʻatasia o maʻa uliuli ma papaʻe i totonu o oloa mosaic o se fetaui lelei ma le paaga sili.
O lenei pepa o loʻo faʻaalia ai le mosaic o nisi maʻa uliuli ma maʻa paʻepaʻe, ina ia mafai e le au faitau ona fiafia i se taumafataga vaaia o le tuʻufaʻatasia o maʻa uliuli ma maʻa paʻepaʻe.
I le Ata 1, o maʻa uliuli ma papaʻe ua faia i le mosaic, lea e maua ai se faʻaaliga malosi.E le gata i lea, o le faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o le radial, e pei o le moli o loʻo faʻaauau pea ona tuʻuina atu mai le malamalama, faʻatasi ai ma se lagona malosi e tolu-dimensional, lea e iai se mea teuteu lelei.
Ata 2 o le mosaic e faia i le maa uliuli ma le paʻepaʻe o loʻo faʻapipiʻiina i fugalaau i le ogatotonu o le mosaic, lea e faʻateleina ai le tusiata o le mosaic.


Taimi meli: Iuni-24-2021

TalafouFa'atali mo Fa'afouga

Auina atu
WhatsApp Online Chat!